29 - 30 Ιουνίου, 2024 Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
paediatric@psf.org.gr
psf.org.gr

Μήνυμα Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Επιστημονικού Τμήματος Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, έχουμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση της 1ης Επιστημονικής Διημερίδας Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας από τις 29 έως 30 Ιουνίου 2024, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης με τίτλο: 

«Εξελίξεις/Προκλήσεις στην Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία, Καινοτομίες και Αναδυόμενες Τάσεις», 

Πιστές στη δέσμευση να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το περιεχόμενο των εκδηλώσεων του Ε.Τ. Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας, δημιουργήσαμε ένα επιστημονικό πρόγραμμα ευρείας θεματολογίας, που ενδιαφέρει τον σύγχρονο Παιδιατρικό Φυσικοθεραπευτή αλλά όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στη διαχείριση του παιδιατρικού πληθυσμού. Η παρουσία διακεκριμένων προσκεκλημένων ομιλητών θα συντελέσει στην αναβάθμιση της γνώσης και στην ενίσχυση της διεπιστημονικής συνεργασίας.

Ελπίζουμε η διήμερη αυτή εκδήλωση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας! Η δυναμική παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της διημερίδας μας και θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής Φυσικοθεραπευτικής κοινότητας στην Ελλάδα!

Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει η 1η Ανακοίνωση της Διημερίδας. 

Σας περιμένουμε!