29 - 30 Ιουνίου, 2024 Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
paediatric@psf.org.gr
psf.org.gr

Μήνυμα Προέδρου ΚΔΣ ΠΣΦ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Από τη θέση του Προέδρου του Π.Σ.Φ., ιδιαίτερα με χαροποιεί η συνεργασία μου με μια τόσο αφοσιωμένη και ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών που απαρτίζουν τη Συντονιστική Επιτροπή του Επιστημονικού Τμήματος της Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας.

Η διοργάνωση της Διημερίδας με τίτλο:

«Εξελίξεις/Προκλήσεις στην Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία, Καινοτομίες και Αναδυόμενες Τάσεις»

η οποία θα διεξαχθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό στις 29 & 30 Ιουνίου, 2024 στη Θεσσαλονίκη, θα εντρυφήσει καθοριστικά στην ανάπτυξη στρατηγικών προς τη συνέχιση αντιμετώπισης των πολύπλευρων αναγκών του παιδιατρικού πληθυσμού και θα προωθήσει τη διασφάλιση της επιτυχίας των αιτημάτων του Συνδικαλιστικού μας Οργάνου προς αναγνώριση της συνεισφοράς μας στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Εργαζόμαστε, ως μέλη του Κ.Δ.Σ. ακατάπαυστα, εκπροσωπώντας εσάς, τα μέλη μας με Νομοθετικές, Επιστημονικές και άλλες διεκδικήσεις του κλάδου.

Νιώθω ενθουσιασμένος που μέσα από την 1η Διημερίδα του Επιστημονικού Τμήματος Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας, θα επικοινωνήσουμε την εμβάθυνση των αναγκών και των συμφερόντων αυτού του πληθυσμού στην πολιτεία και θα φέρουμε τις ποικίλες εμπειρίες προς εξυπηρέτηση αυτών.

Ανυπομονώ να αφουγκραστώ τα σχόλια και τις ιδέες σας!

Πέτρος Λυμπερίδης 

Πρόεδρος Π.Σ.Φ.